Hør hvad eleverne fortæller om undervisning og vejledning fra Studiecoachen

Super hjælp!

Jeg stod i en presset sitation med kun en uge til at læse op til eksamen og StudieCoachen hjalp mig hurtigt og fik fundet en fantastisk mentor til mig, der fik hjulpet mig, så jeg var fuldstændig klar til eksamen! Super hjælp og dejlig personlig kommunikation med både mentor og adminstration.

Marc Holse

En god investering i min opgave og eksamensselvtillid.

Stor fleksibilitet og super coaching fra Linda. Fra jeg henvendte mig til Studiecoachen på deres hjemmeside til jeg havde min første coaching-session, gik gnidningsfrit og var en god oplevelse fra start til slut og jeg gik til min bacheloreksamen med selvtillid og tro på min teori.

MB, Bachelorstuderende

Succesfuld oplevelse hele vejen rundt.

Min søn, som ikke har haft det nemt, har i går afsluttet sin Bacheloruddannelse som pædagog med et flot 10 tal.
Han bestod ikke første gang og blev deprimeret og usikker på sit eget værd og sin faglighed.
Det fik Studiecoachen lavet om på. Jeg henvendte mig til Sarah som lavede et match med Lis og min søn. Lis har været fantastisk og er meget kompetent og empatisk. Lis har i samarbejde med min søn formået at styrke hans faglighed både i opgaven og den mundtlige del. Det har været alle pengene værd. Af hjertet tak 🙏

Anett, mor til søn på pædagogseminariet

Sarah er enestående dygtig til at vejlede den studerende i at skabe den bedste udgave af sig selv i en opgave

Vi kontaktede Studiecoachen, da min søn desværre røg psykisk ned i en depression og fik angstanfald lige da hans afsluttende opgave på lærerseminariet skulle afleveres. Da var vi så heldige at få Sarah som studiecoach. Hun har i den grad været helt fantastisk til at understøtte min søns entusiasme, og hun har været meget dygtig til at se hans skriftlige ressourcer og begrænsninger i en fin balance. Under hele processen har hun været menneskeligt meget nærværende og i samspil med stor faglighed, anerkendelse, konstruktiv og empatisk kritik samt super vejledningsteknik har hun affødt lige netop den inspiration og glæde ved opgaveskrivningen, som min søn havde brug for. Sarah er enestående dygtig til at vejlede den studerende i at skabe den bedste udgave af sig selv i en opgave.Jeg kan kun give hende mine største anbefalinger.

Hanne, Mor til studerende på lærerseminariet

Simon var meget imødekommende, og jeg følte mig tryg ved at fortælle de ting, som var svære for mig. Min karakter rykkede sig opad med flere trin, da jeg afsluttede mat. B.

Jeg havde svært ved at forstå matematik i 1.g og søgte derfor efter en underviser, der kunne forklare mig matematikken på en mere letforståelig måde. I folkeskolen var jeg god til matematik, men i gymnasiet blev det meget sværere. Gennem Studiecoachen fandt jeg Simon, som hjalp mig med at forstå matematikken ved blandt andet at tegne og lave konkrete øvelser, som var lettere for mig at forholde mig til. Simon var meget imødekommende, og jeg følte mig tryg ved at fortælle de ting, som var svære for mig. Han hjalp mig også med at gennemgå mine lektier, så jeg fik  en bedre forståelse for de ting, vi gennemgik i timen. Min karakter rykkede sig opad med flere trin, da jeg afsluttede mat. B. Jeg kan varmt anbefale Studiecoachen og Simon.

Ida, 2.g

Min søn er kommet godt igennem året med en større faglighed, og står dermed bedre rustet til nye udfordringer.

Min søn stod ved udgangen af 2.g og manglede motivation til faget dansk. Jeg faldt over Sarah hos Studiecoachen, og igennem 3.g har min søn fulgt et forløb, hvor der er arbejdet med forståelsen af dansk, og arbejdet med de forskellige metoder, ligesom de også har snakket sammen ifm. udarbejdelsen af skriftlige opgaver. Det har været et rigtig fint forløb, og min søn er kommet godt igennem året med en større faglighed, og står dermed bedre rustet til nye udfordringer. Vi valgte også at bruge Studiecoachen til at finde en vejleder til SRP’en, dels ifm. skriveprocessen, dels til hjælp med fremlæggelsen. Det arbejde blev afsluttet med et flot 12-tal.

Niels – far til Oskar, 3.g

Det er rigtig dejligt at kunne få sådan en professionel sparring i et tit travlt og stressende studieliv.

Da jeg i løbet af min kandidatuddannelse havde behov for sparring i forbindelse med en skriftlig eksamensopgave, valgte jeg at kontakte Studiecoachen. Sarah har en stærk faglig baggrund og er utrolig dygtig til at formidle sin viden igennem diskussioner om basale hverdagsproblematikker og samtidig bevare overblikket så det kan løftes op på et højt akademisk niveau. Udover at have en stærk faglig baggrund er Sarah også meget nem at snakke med og det har betydet meget for mig, at vi har haft gode lange diskussioner. Hun sikrer sig altid at det hun formidler er til at forstå og arbejde videre med.  Hun tager sig altid god tid til at sætte sig ind i, både tungt teoretisk stof, men også mine personlige behov. Det er rigtig dejligt at kunne få sådan en professionel sparring, i et tit travlt og stressende studieliv. Sarah er meget positiv og jeg har hele tiden følt mig meget tryg i vores samarbejde. Hun kan varmt anbefales!

Kristian, Kandidatstuderende på Socialvidenskab, RUC

Løbende feedback på min tekst, hvilket var rigtig rart, så jeg hele tiden vidste, at jeg var på rette vej.

Jeg kontaktede Studiecoachen, da jeg havde svært ved at komme i gang med min SRP. Jeg fik talt mine problemstillingerne igennem og kom godt i gang med at skrive. Undervejs fik jeg løbende feedback på min tekst, hvilket var rigtig rart, så jeg hele tiden vidste, at jeg var på rette vej. Jeg fik også hjælp til at forstå noget samfundsfagsteori, som skulle med i opgaven. Sarah var god til at forklare teorien, så det var let at forstå. Hun hjalp mig også med at få styr på mine kildehenvisninger. Jeg kan varmt anbefale Studiecoachen.

Maja, SRP-elev

Jeg kan stærkt anbefale Studiecoachen til andre, for man kan altid regne med at få den nyttige hjælp, som passer specifikt til en.

Da jeg i løbet af min skriveperiode i SRP følte, at jeg havde brug for vejledning af min opgave og dens struktur, fandt jeg studiecoachen. Sarah var lige fra dag et super hjælpsom og nærværende. Selv efter skriveperiode kunne jeg henvende mig til hende, og der hjalp hun selvfølgelig igen uden problemer. Jeg kan stærkt anbefale Studiecoachen til andre, for man kan altid regne med at få den nyttige hjælp, som passer specifikt til en.

Gustav, SRP-elev

Lige præcis den hjælp og vejledning, jeg ønskede.

Jeg fik hjælp til min SRP, som jeg skrev i fagene samfundsfag og dansk. Det fungerede optimalt for mig at kombinere vejledning fra mine egne lærere med vejledning og gode råd fra en ekstern kvalificeret vejleder til de generelle og konkrete spørgsmål, jeg havde. Dette var vejledning ift. opbygning, struktur, indhold samt korrekturlæsning. Derfor kan jeg varmt anbefale denne SRP-hjælp, da jeg fik lige præcis den hjælp og vejledning, jeg ønskede.

Frida, SRP-elev