Faa hjaelp til faget Oekonomi Studiecoachen

Føler du at du står stille? Få hjælp til skriveblokade her

Lider du af skriveblokade, så lad trygt vores dygtige studiecoaches hjælpe dig med at få nogle gode eksamensoplevelser i livet. Det er normalt at blive nervøs inden en eksamen eller opleve minde skriveblokader under eksamensperioden, men når det tager overhånd, kan det tære på dig og gå ud over dine præstationer. Du skal derfor ikke være bange for at bede om hjælp til at håndtere eksamensangst eller skriveblokader. Vores kompetente studiecoaches har stor erfaring med både elever i folkeskolen og studerende på gymnasiale uddannelser og på universitetet, der har brug for hjælp til eksamensangst eller skriveblokader.

Lad ikke skriveblokade forhindre dig i at komme videre!

Lider du af skriveblokade, så lad trygt vores dygtige studiecoaches hjælpe dig

Faa hjaelp til faget Oekonomi Studiecoachen

Hos studiecoachen har vi stor erfaring med at løsne op for forhindringer, der gør studiet svært at håndtere

Undgå at gå i stå i teksten ved at få hjælp mod skriveblokader

Vi kender det alle sammen. Ordene basker rundt i hovedet. Idéerne er der, men fingrene står alligevel bare bomstille over tastaturet. Det kan ske for alle. For nogle er det dog et større problem end for andre. Lider du af en skriveblokade, hjælper vi dig i gang med at skrive igen gennem samtaler og øvelser.
De præcise teknikker, vi bruger, er tilpasset dig og dine behov. Nogle har brug for hjælp til at styre fokusset og andre skal have hjælp til at sætte rammer op omkring teksten ved hjælp af skriveøvelser. Du er sikret god hjælp til at komme godt videre i din tekst med opmuntring og god tekniske øvelser fra vores studiecoaches.
Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi arbejder, så ring for en uforpligtende samtale.

Giv eksamensangsten et los bagi med hjælp til eksamensangst

Hjertebanken og svedige håndflader er for mange forbundet med eksamener. Mange unge oplever, at de går en karakter ned, fordi de har for mange nerver til eksamen. Ifølge en undersøgelse fra Studieportalen overvejer derfor næsten 40% at benytte beroligende medicin inden en eksamen for at dulme nerverne. Man kan dog sagtens få en god eksamensoplevelse uden piller. Hos Studiecoachen tilbyder vi dig hjælp til eksamensangst ved først og fremmest, at hjælpe dig med at skelne mellem nervøsitet og angst. Det er to forskellige ting. En vis nervøsitet kan hjælpe dig til at præstere bedre, da du får et skud af adrenalin. Angst derimod får din hjerne til at lukke ned.

Finder vi ud af, at du oplever angst over at gå til eksamenen, får du hjælp til eksamensangsten hos os ved, at vi får styr på de ting, der skaber usikkerhed og angst hos dig. Mange kan let blive påvirket af den interne konkurrence om karakter med medstuderende eller venner. Andre har svært ved at finde deres eget succeskriterium. Gennem samtaler og øvelser hjælper vi dig til at mærke dig selv, dine grænser og din krop og derigennem finde styrke til at kunne præstere på bedst mulig måde i en presset situation.

I det omfang angsten skyldes en faglig usikkerhed, underviser vi dig i de områder, som du føler dig usikker på. Vi træner eksamenssituationen flere gange, hvilket kan være givende for mange, der har brug for hjælp til eksamensangst. De fleste glemmer netop at træne den del op til en eksamen. På den måde styrkes du både psykisk og fagligt, når vi giver dig hjælp til eksamensangst hos Studiecoachen, så du bliver i stand til at mestre eksamenssituationen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Invester i en studiecoach i dag og få hjælp til skriveblokade

Tag et kig på vores forskellige timepakker her …
Hvis du gerne vil have hjælp til skriveblokade, kan du kontakte os. Vi finder en løsning, som passer til dit behov. Du kan også få hjælp til den overordnet eksamensforberedelse her.

Få hjælp til din eksamensangst og skriveblokade